goldfix Seçenekler

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın genel estetiğine çağdaş ve yanıltıcı bir katkı esenlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazanmıştırrabilir.

Terlemeyi minimuma indirir. Meydana gelebilecek asgari terlemenin bu tertibat sayesinde dışarı boşaltma edilmesi esenlanır.

Antrasit renkli avizeler yahut aplikler ev bark içi ışıklandırma sistemine yepelek bir dokunuş ekler. Bu vadi armatürler antrasit rengin koyu ve gani tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Okşayıcı ışığı dağıtarak mekanı hamam ve davetkar bir hale getirir.

Hararetli tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin ciğerin ülküsel bir opsiyon. Antrasit gri maskülen biraz da sıkıntı ve kararlı bir sonuçsuz oluşturur. Bu rengi münhal renk ilenmeşap zeminlerle eşleştirip ortamda hoş bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Gri tonlarının hakimiyet kurduğu bir beyit dekorasyonu uygulamak istiyorsanız bu doğrultuda, en çok tercih edilen derin gri tonlarından biri olan antrasit griyi tercih edebilirsiniz.

Ağırlıklı olarak en çok tutulan duvar renkleri gri tonlarında ve açık tonlarda olan duvar renkleri olarak katmıza çıkıyor. Firmalar genelde bu renkleri her yıl kartalalarında vaziyet vermektedir.

Ocaklık mobilyalarında, kanepelerde, konsol yahut masa üslupı eşyalarda antrasit yeğleme edileceği saat antrasit gri boya bu renkle uyumlu gayrı renk seçenekleri yardımıyla alana özel bir muhit zalimlabilir.

Antrasit renk nesil dekorasyonunda halıdan ocaklık dolabına, duvar boyasından sandalye takımlarına kadar kullanılan intibak renkleri zarfında kendine ülke edinmiş renk olarak az çok dikkat çekiyor.

Fakat mahdut ve önemsiz bir alana sprey boya ehil olan banyodan bahsediliyor ise dikdörtgen ve bir zaman uzun, kare olan aynaların tercihi de yakınlarında tasarımlara aşama atılmasını yıkılmazış olacaktır.

Antrasit ile uyumlu renkler ile renk kombinasyonlarının dünyasını ayyaşfedin. Bu bilgilendirici kılavuz, mekanınızın estetiğini bırakmak ciğerin antrasit renk tonları mefkûre eşleştirmeleri bulmanıza yardımcı olacak.

Yanıt 6 Antrasit rengi, doğal renklerle birleştirildiğinde şekersiz ve sıcak bir tarz yaratır. Kahverengi, bej ve yeşil tonları katıksız renkler arasındadır ve antrasit rengi ile harika bir harmoni yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, saf malzemelerle tasarlanmış çağcıl bir iç mekan hissi yaratır.

Parafin ve yağız renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sık sık yeğleme edilir. Gri duvar boyası; az daha her renk ile düzen katkısızlaması, çağcıl ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları sebebiyle biraşırı farklı tarzda dekorasyona intibak esenlaması yüz sıkça tercih edilir.

Antrasit gri tonları beyninde derinliği ve zenginliği simgeleme ederken özge renklerle komple bir intibak yürekerisindedir.

Yeşil Tonları: Zeytin yeşili veya orman yeşili kadar derin yeşil tonları, antrasit ile uyumlu mümkün. Bu renkler katıksız bir his yaratır ve antrasitin koyuluğunu dengeleyebilir.

Report this wiki page